Nieuws

 

Kat + MuisOnze kattenMagieWeetjesLinks

 

Zomaar wat nieuwsfeiten uit 2005/2006...

  


17 augustus 2006 / Algemeen Dagblad - Amerikaanse tandarts D. Steele geeft zijn zwarte persische kat Sebastian gouden tanden. Hij is nu Euro 1400 meer waard! Sebastian heeft zijn baasje na de ingreep twee dagen genegeerd.

16 augustus / Algemeen Dagblad - In Zoetermeer moest de brandweer uitrukken om een kat te bevrijden die klem zat in de motor van een auto, zijn staart zat vast in de aandrijfsnaar. De dierenambulance heeft zich daarna over het arme dier ontfermd.

7 augustus / Algemeen Dagblad - Balmoral Castle, het zomerhuisje van de Koningin van Engeland heeft last van een muizen- en rattenplaag. Ze rennen er door de gangen.

27 juli / Algemeen Dagblad - In Utrecht is een jongen aangehouden omdat hij een kat ernstig mishandeld had. Hij had een kat aan zijn staart over een schuttig geslingerd.

24 juli / Algemeen Dagblad - In Heerjansdam is een bord ontvreemd waarmee het verkeer attent gemaakt werd op een dove kat. Dit bord was ooit door Paul de Leeuw aan de eigenaars geschonken. Nu moet de kat zelf opletten!

1 juli / Algemeen Dagblad - In Amerika werd een man dierenmishandeling ten laste gelegd omdat hij 1300 ratten in huis had. Ze leefden zo op elkaar dat sommige ogen en ledematen misten.

30 juni / Algemeen Dagblad - De Zoogdiervereniging VZZ meldde dat de wilde kat (felis silvestris) terug is in Nederland.

30 mei / Algemeen Dagblad - In Rockanje sprong een doodsbange kat uit een 16 meter hoge boom nadat een man van de dierenambulance hem probeerde te bevrijden uit zijn benard positie. Het katje zat daar al 5 dagen.

15 april / Algemeen Dagblad - In keulen heeft een katje het leven van een te vondeling gelegde, pas geboren baby gered. Door luid te miauwen heeft het de aandacht van de bewoners getrokken.

11 december / Algemeen Dagblad - In Enschede hebben vandalen de Muizenstad onder water gezet waardoor de ongeveer 100 muizen verdronken.

http://www.strigiformeszh.nl/: Wist u dat een grote Oehoe een huiskat kan verorberen (dan zijn muizen al helemaal geen probleem)?

 


Kat + MuisOnze kattenMagieWeetjesLinks

 

Copyright(c) 2004-2018. All rights reserved.

 www.hobbysite.info